Maskeball

Min første strikke- og heklebok kom i januar 2008. Den ble laget som en inspirerende «Coffe table book» med eget, løst oppskriftshefte bakerst – full av både strikke- og hekleoppskrifter, dikt og sitater og noen søte, fristende oppskrifter på goodies!

Min strikkende og heklende kreative fase startet  i Magasinet Det Gode Liv, hvor jeg fikk frie tøyler til å utfolde meg etter egen lyst og inspirasjon, tusen takk Edda Espeland! Ferden gikk videre med Åse Egeland til Idébøkene og ukebladet Familien, resultatet av dette og litt nytt ble samlet i denne boken.

Mitt ønske er å inspirere til håndarbeidsglede, skaperkraft, bevissthet om kvalitet, god energi i klær og miljøvennlig forbruk. Det er også utrolig viktig å kjenne at man får til å skape noe, og nå som det i flere år har vært fokus på hjemmestrikket mote er det jo bare å la seg inspirere med et garnnøste og noen pinner!

Med mange stemningsfulle dikt, sitater, kloke ord og fotograf Lisbeth Michelsens poetiske bilder håper jeg at boken kan glede sjelen, også uten strikkepinner i hendene.

Boken kan kjøpes i de fleste bokhandlere og i nettbutikken til Cappelen Damm

R¿d kjole bak/spool/mosaic_spool/tmp/pitifBAAILaaDJ/spool/mosaic_spool/tmp/pitifBAAduaGuD