Ordning & Reda

Etter en hektisk dag med 4 lærlinger i full fart (i morgen skal jeg fortelle om hva vi driver med på syatelieret), en runde til Bogstad Gård for å forberede weekenden med JUL PÅ BOGSTAD (den som kan bør få med seg denne julemessen), har jeg inntatt god-plassen i sofaen, på en stor, egensydd skinnfell av Gotlandsfår, for å få med meg hele gullrekka på NRK. Men jeg klarer jo ikke bare å sitte der å glo på TV – så jeg rydder i billedarkivet på laptoppen og forbereder å legge ut flere oppskrifter i MYSHOP, for der har det vært stor respons allerede!
Jeg kom over denne interiørserien i beige-farger som jeg tenker er like aktuell i dag, spesielt hvis man har mye restegarn.

Madeleine

Jeg ser dette pleddet for meg i mange lekre fargekombinasjoner som passer til ditt interiør, gjerne en fargeklatt som piffer opp en beige eller lysegrå sofa. Jo mer du bruker av effektgarn og forskjellige strikke- eller hekleteknikker jo mer levende og personlig blir pleddet. Og vit at jo friere du setter sammen forskjellig effektgarn og teknikker og skaper din egen variant, jo mer koser sjelen din seg! Du kommer til å bli så stolt av din egen, helt personlige kreasjon!

Du er et guds barn. Hvis du later som om du er liten gjør du ikke verden noen tjeneste. Det er ikke noe strålende i å krympe seg sammen for at andre mennesker ikke skal bli usikre i samvær med deg. 
Vi er født til å bekrefte Guds storhet som er inni oss alle, og når vi lar vårt lys skinne, gir vi ubevisst andre lov til å gjøre det samme. 
Når vi blir frigjort fra vår egen frykt, vil vårt nærvær automatisk frigjøre andre. 
Marianne Williamsom

Med ydmykhet håper jeg at min skaperglede kan frigjøre andre også.
Ha en varm og koselig høst-fredags-kveld!

SokkerVarmeflaskeStol - teppe - pute

Det er stengt for kommentarer.